מהו תחום זה?

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

05/09/2002 | 18:30 | מאת: שמחה

שלום למנהלי הפורום, רציתי לדעת מה תחום זה כולל וכיצד הוא עוזר? שנה טובה ותודה, שמחה

05/09/2002 | 21:39 | מאת: ירון גולני

ובכן, מדובר בשני תחומים, קרובי משפחה. שניהם נובעים מהמקורות הפילוסופיים של הרפואה הסינית. האחד - טווינה, הוא הקדום מביני הם, למעשה אחד מענפי הרפואה הסינית, מכונה "הפיזיותרפיה הסינית" וככזה מתמחה בפתרון בעיות הקשורות בשלד ובשרירים, בעיות אורטופדיות ופציעות ספורט. מעולה לטיפול בילדים. השיאצו לעומתו, התפתח ביפן, הרבה יותר צעיר בגילו, ומטפל במגוון רחב של בעיות. באופן כללי אפשר לומר שהשיאצו מטפל טוב בבעיות הקשורות במתח (stress), ומה בעצם לא קשור למתח בימינו? ההסבר מאוד כוללני אבל יספק לארועי הפתיחה. שתהיה שנה מעולה לכולנו, שנת אהבה, קבלה ונתינה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה