כאבים נורלגים ורפואה אלטרנטיבית

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/02/2007 | 13:10 | מאת: גלילה

אני בת 53 וסובלת מכאבים נורלגים בלסת התחתונה (כאבים שנגרמים עקב פגיעה בעצבים). אני לוקחת תרופה בשם טגרטול ונעזרת במשככי כאבים בהתקפים קשים, אך עדיין אני חשה כאבים. ברצוני לדעת האם יש אפשרות להעזר ברפואה האלטרנטיבית או בדרכים אחרות על מנת לפתור/להקל על הבעייה?

28/02/2007 | 10:17 | מאת: אלי קרני

שלום גלילה לרפואה הסינית דרכים שונות לטפל בטריגמינל נורלגיה (במידה והבנתי נכון ולכך את מתכוונת). הטיפולים האפשריים הם בעזרת: צמחי המרפא, הדיקור והטווינה. אני אישית הייתי בוחר בשילוב של דיקור וצמחי מרפא כשהדגש הוא על דיקור. ברוב המקרים תהליך השיקום אינו קצר, אך בכל זאת מומלץ רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה