קור פנימי

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

02/02/2007 | 18:39 | מאת: יעל

היום שוחחתי עם מטפלת השיאצו שלי והיא אמרה שאולי אני סובלת מקור פנימי.- היא אמרה שלחיצה באיזור מסוים בכף הרגל מאוד תעזור. כשחזרתי לביתי ראיתי ונזכרתי שבדיוק שם ברגל ימין יש לי צלקת מניתוח שעברתי. אני חוששת שצלקת זו תמנע הצלחת טיפול בבעיה. מה עושים?

04/02/2007 | 17:25 | מאת: אלי קרני

שלום יעל בדרך כלל טיפול במצב של קור פנימי מצריך טיפול מעמיק יותר מעיסוי מקומי על נקודות דיקור. איזור צלקתי הוא בעייתי במידה והצלקת עמוקה בלבד. צלקת שטחית לא אמורה להוות בעיה. אך בכל מקרה הפיתרון פשוט והוא עיסוי על הנקודה הספציפית ברגל השנייה. בהצלחה אלי

04/02/2007 | 20:40 | מאת: יעל

תודה על התשובה, איזה טיפול מעמיק מומלץ? באיזו שיטה?

מנהל פורום שיאצו וטווינה