טווינא ילדים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

17/01/2007 | 10:06 | מאת: בני מרמור

בטווינא ילדים נמצאו טכניקות מגע ואזורי גירוי ייחודיים השונים מאותן נקודות מסורתיות שאנו מכירים. כמו כן, הצליחו להגיע לרמה אופטימאלית בהבנת התינוק לטיפול יומיומי בו (כחיזוק) ולמצבים פתולוגים שונים. עובדה זו מייחדת את טיפול הטווינא בילדים משאר שיטות הטיפול בילדים. במסגרת הקורס נלמד את טכניקות המגע השונות ונתעמק במחלות פנימיות, שכן העיסוק העיקרי במחלות פנימיות בטווינא ילדים שונה מהעיסוק העיקרי באורטופדיה אצל המבוגרים. תכני הקורס יעשירו את המשתתפים בטכניקות נוספות לטיפול יעיל יותר ובהבנה מעמיקה של האיברים הפנימיים. למטפלים בדיקור וצמחי מרפא הלומדים טווינא ילדים תהיה אפשרות גישה רחבה יותר אל תינוקות וילדים המפחדים ממחטים ונרתעים מטעם, שכן מגע הוא הטיפול הטבעי ביותר לאדם משום שהוא נושא בתוכו אהבה רבה. תוכנית הקורס עשירה בתכנים עיוניים ועבודה מעשית. • רפואה סינית טווינא- פיזיולוגיה של התינוק ותהליכי ההתבגרות, טכניקות מגע נוספות, אזורי גירוי לטיפול באיברים הפנימיים ובמצבים פתולוגיים שונים. טיפולים למחלות שונות, טיפולים לחיזוק כללי ופיתוח הגדילה ברמה הפיזיולוגית והקוגניטיבית רגשית. • לימוד פדיאטריה על ידי רופא על מנת להבין מקרוב יותר נושאים בסיסיים כמו חיסונים, סרגלי גדילה, מחלות נפוצות ודרכי טיפול קונבנציונאליים. נלמד את חומרת המחלות על מנת שנדע במי יש לטפל ומי להפנות לטיפול קונבנציונאלי. • נצפה בטיפולים במרפאת הילדים של כללית רפואה משלימה ונטפל בילדים עצמם. מקום הלימוד- חדר הרצאות מאובזר במרפאת כללית שרותי בריאות. לוחות זמנים- הקורס יחל בחודש פברואר 2007. ב11/12.01.07 נערכו מפגשי הכרות לכל מי שלא הגיע יש מועד נוסף ב 25/1/07 ניתן לקבל פרטים אצל מרכז ומנחה הקורס בני מרמור 050-3445579

17/01/2007 | 11:02 | מאת: אלי קרני

בהצלחה עם הקורס בני הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה בנושא טווינה לילדים אלי

17/01/2007 | 11:23 | מאת: בני מרמור

תודה רבה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה