בחירת מוסד לימודים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/01/2007 | 11:28 | מאת: הילה

האם יש לך אלי המלצה לגבי בחירת מוסד לימודים, אני מהצפון?תודה

12/01/2007 | 09:05 | מאת: אלי קרני

שלום הילה רבים הם בתי הספר המתמחים ברפואה משלימה בארץ. אני יודע בוודאות שלמדיסין יש סניף בחיפה ולרידמן במכללת תל חי, אך אני לא מכיר את המורים במוסדות אלו. לגבי בתי הספר האחרים אין לי מוסג ולכן אין באפשרותי להמליץ. אני מציע לך פשוט ללכת לערבי ההדגמה של בתי הספר ולבחור לפי התחושה שלך מהמורים ומהאווירה. כך אני עשיתי ולא הצטערתי על בחירתי. בהצלחה ותיהני מהלימודים אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה