פיברו מיאלגיה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

09/01/2007 | 13:28 | מאת: ray

לבת שלי אבחנו את מחלת הפיברו מיאלגיה שלא הרבה ידוע עליה פרט לכך שהיא תוקפת נשים צעירות בעיקר ושאן לזה מרפא. פרט לטיפולים אלטרנבטיביים או כדורים לכאבים אין מה לעשות. הבת שלי בת 23 וזה קרה לה במהלך שירות צבאי. במשך כל התקופה מאז שחרורה היו תקופות שקטות יותר ותקופות קשות מאד שבהן נאלצתי לקחת אותה למטפלים שונים ומסאגים על מנת לסייע לה. נשאלת השאלה - האם יש רופאים בארץ שמתמחים בטיפול המחלה ומה עוד ידוע עליה? אשמח לקבל תשובה ממטפל הוליסטי או רופא מומחה בתודה מראש רחל

12/01/2007 | 08:52 | מאת: אלי קרני

שלום רחל לצערי אין לי מידע לגבי רופאים\מטפלים המתמחים בתחום זה. ממליץ לך לנסות לשאול גם בפורום של רפואה משלימה ורפואה סינית בהצלחה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה