PVNS- מפרק ירך

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

10/12/2006 | 09:59 | מאת: שרון

שלום רב, אובחנתי כי יש לי PVNS במפרק הירך לאחר אוטוסקופיה. הוחלט לבצע הקרנות לאזור המפרק בינתיים אני סובלת מכאבים עזים במקום. רציתי לדעת האם שיטת השיאצו יכולה לעזור?

11/12/2006 | 17:23 | מאת: אלי קרני

שלום שרון לבעיות פרקים כמעט תמיד אני ממליץ טווינה לפני כל טיפול אחר, אך זוהי הפעם הראשונה בה אני נתקל ב-pvns ועלפי הסימפטומים המתוארים הכוללים נטייה להצטברות נוזלים באזור המפרק, אני מציע לך לנסות דיקור+מוקסה וטווינה בנוסף. מטפלים רבים בדיקור עוסקים גם בטווינה כך שלא תהיה לך בעיה לשלב הכול בטיפול אחד. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה