מתעניינת

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

22/09/2006 | 06:26 | מאת: יעל

שלום רב, אני מגיעה מתחום הרפואה הקונבנציונלית, אך מתחילה להתעניין במשמעות המרידיאנים למיניהם. האם יש חומר קריאה מומלץ שאוכל להעמיק את ידיעותיי? תודה.

22/09/2006 | 09:58 | מאת: אלי קרני

שלום יעל ישנם ספרים רבים המיועדים לידע כללי על רפואה סינית. ספר שקופץ לי לראש כרגע הוא "בין שמיים לארץ" של ביינפילד הארייט וקורנגולד אפרם. ספר זה מלמד את הבסיס לרפואה הסינית, מסביר את הפילוסופיה עליה מתבססת שיטת טיפול זו ובנוי בצורה כזו שכל אדם ללא רקע יוכל להבין. קריאה מהנה אלי

06/10/2006 | 12:04 | מאת: אודי

כנסי לאתר של תמורות יש שם הרבה מאד מידע על הרפואה המשלימה www.tmurt.org.il בהצלחה

מנהל פורום שיאצו וטווינה