טווינא

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/08/2006 | 01:13 | מאת: רויטל

מעוניינת ללמוד טווינא ,רציתי לדעת איזה היכן המקום הטוב ביותר בארץ ללמוד את הנושא. תודה

11/08/2006 | 22:35 | מאת: אלי קרני

שלום רויטל עברו יותר משבע שנים מאז סיום לימודי ובתי הספר לרפואה משלימה משנים תכנים ומחליפים מורים בקצב גבוהה ולכן אין באפשרותי להמליץ לך על מקום ספציפי. מה שאני כן יכול זה להמליץ לך לברר במכללות אליהן את ניגשת את הקריטריונים הבאים: 1. מי המורה המלמד וכמה ניסיון יש לו. 2. רמת והיקף הלימוד של הפילוסופיה הסינית, איתור נקודות דיקור והשפעתם 3. רמת והיקף הלימוד של אנטומיה ורפואה קונבנציונאלית לימוד מהנה ופורה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה