טיפולים בזמן כימותרפיה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

01/07/2006 | 13:47 | מאת: r

האם אפשר/רצוי לקבל טיפולים שונים מרפואה משלימה בזמן קבלת כימותרפיה? שמעתי דעות מנוגדות בעניין זה. אם כן - אילו טיפולים מומלצים? ומה בדבר תוספי מזון? האם להמשיך לצרוך אותם או להפסיק?

02/07/2006 | 00:11 | מאת: אלי קרני

הנושא של טיפול בסרטן \ תופעות הלוואי של כימותראפיה הינו נושא מורכב ולכן שמעת דעות שונות. התענה כי טיפולים במגע אינם מומלצים לחולי סרטן מבוססת על כך שלטיפולים אלו אפקט מניע וקיים החשש שבמקום לסייע, יגרום הטיפול להתפשטות מהירה יותר של התאים הסרטניים בגוף. אני ממליץ לך לשלב טיפול נקודתי יותר כגון דיקור וצמחי מרפא. טיפולים אלו ידועים כמועילים להשפעות השליליות של הכימותראפיה. במידה ואתה מעוניין, אני ממליץ לך לפנות לד"ר יאיר מימון (ד"ר לרפואה סינית) אשר נחשב לאחד הגדולים בתחום זה בארץ. המספר של הקליניקה בה הוא מטפל: 03-6430371 לגבי תוספי מזון. לא יהיה מקצועי מצידי לתת לך יעוץ ללא תשאול מפורט. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה