שאלה על שינה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

18/10/2002 | 22:25 | מאת: ליאור

כיצד זה הגיוני ששינה על הגב היא הכי בריא לגוף (מכל מיני סיבות) אך רוב האנשים שאני מכיר וגם אני מרגישים הרבה יותר נוח לישון על הצד או על הבטן? אני אישית מרגיש הרבה יותר עייף כשאני עובר לבטן מהגב

20/10/2002 | 08:32 | מאת: אריה א.

על מה הסתמכת כשציינת, שהכי בריא לגוף לישון על הגב? ראיתה פעם באיזה מצב נמצא העובר ברחם? מהידיעה שלי ממליצים לתינוקות לישון על הצד כדי שלא יקבלו מחנק במקרה שתהיה לכם פליטה מהפה . רוב האנשים שראיתי, ישנים על הצד עם רגליים מעט מקופלות (כמו עובר). בעמוד השידרה נמצאים עצבים רבים המתחברים לרוב האיברים בגוף. אז לפי ההגיון שלי במידה וישנים על עמוד השידרה, יהיה לחץ על העצבים , ותתבטא הקרנה על העצב גם לכיוון האיבר. אשמח אם תאיר את עיני בתאוריה בדוקה. אריה א.

20/10/2002 | 17:14 | מאת: ליאור

כרגע אין לי תאוריה בדוקה.... לצערי

מנהל פורום שיאצו וטווינה