קריתת רחם

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

10/05/2006 | 07:43 | מאת: kineret

שלום , אני מעוניינת לקבל מידע לגבי ההשלכות שיש לקריתת רחם ע"פ הרפואה הסינית , או בכלל כל מידע בנושא . תודה מראש כנרת

10/05/2006 | 07:49 | מאת: kineret

כריתת רחם סליחה ...על הטעות ....

10/05/2006 | 22:57 | מאת: אלי קרני

שלום כנרת הנושא של כריתת איברים הוא גדול ומורכב. אני אנסה לתמצת מעת בתקווה שאוכל לסייע לך. עלפי הרפואה הסינית לכל איבר בגוף יש ערוצי אנרגיה המשויכים אליו. כאשר איבר מסוים ניכרת ערוצי האנרגיה אשר עוברים באזורו נפגעים ולאורך זמן יחלשו ויפגעו גם באיברים אליהם הם משויכים. הסיבה לכך היא שצלקות באזור הניתוח הן כמו סכר בזרימת האנרגיה. הרחם ברפואה הסינית נחשב לאחד משלושה איברם מיוחדים ויש לו תפקידים נוספים מעבר לתפקודו ברפואה הקונבנציונאלית (חלל היווצרות והתפתחות העובר) אך פורום זה הוא לא המקום לפרטם. על המוסג "כאב פאנטום" אולי שמעת כבר. זהו מצב שאנשים שאיבדו רגל או זרוע מרגישים כאב או גרוד היכן שהיה האיבר. ברפואה הסינית אנו מסבירים את התופעה הנ"ל בכך שמבחינה אנרגטית הגפה עדיין שם וערוצי האנרגיה עדיין רצים באזור. מה שאני מנסה להעביר פה זה שמבחינה אנרגטית תפקוד הרחם ימשך לאחר הניתוח, אך בצורה חלקית בלבד. רפואה שלמה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה