האם טווינה יכולה לעזור לפריצת דיסק?

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

03/04/2006 | 19:26 | מאת: יורם

אבי סובל מפריצת דיסק קשה, ובמשך החודשים האחרונים המצב חמיר וגורם לו לשכב בבית במשך שבועיים כל פעם מכאבים ומוגבלות בתנועה, בעיקר כיפוף. הרופאים שאיתם הוא התייעץ לא ממליצים על ניתוח בשלב זה אך גם לא מספקים פיתרונות ריאליים!. האם בעזרת טיפולי טווינה ניתן לעזור לו?

03/04/2006 | 22:06 | מאת: אלי קרני

שלום יורם אחוז נרחב מהאוכלוסייה הבוגרת סובל מפריצת דיסק בגב או בצוואר, אך רק חלקם סובלים מכאב. הסיבה לכך היא שכאב מופיע אך ורק כאשר הדיסק לוחץ על העצב, כמו במקרה של אביך. טיפול הטווינא עוזר בשחרור השרירים באזור הפגוע, מפחית את הלחץ מן העצב ועל ידי כך מצמצם את רמת הכאב ולעיתים קרובות מעלים אותו לגמרי. בהצלחה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה