ברך ורצועות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

05/10/2002 | 09:53 | מאת: ג'וני

שלום לאחר תאונת דרכים נקרעו לי הרצועה הרוחבית והרצועה הצולבת. הוחלט שלא לנתח, אלא לעשות רק פיזוטרפיה אינטנסיבית. האם ניתן לטפל בברך וברצועות גם בצורה אלטרנטיבית ? להקל על הכאב ולרפא את הרצועות בצורה מהירה יותר, ללא פגיעה ? תודה

05/10/2002 | 19:58 | מאת: ירון גולני

ג'וני אפשר בהחלט לעזור, בהקלת כאב ובשיפור ההחלמה, באמצעות טיפולי טווינה, דיקור ושיאצו. אשמח להפנות אותך למטפל בשכונה שלך. בכבוד ירון

02/11/2002 | 13:25 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

אפשר לעזור ולגרום גם לריפוי הקרעים ע"י BIOMAGNETS בשיטת הVORTEX לפי הנחיותיו של פיטר קוליש מיסד השיטה ישנם הצלחות בנידון אגב הטיפול הוא עצמי פרטים אצלי בדוא"ל אהרוני

מנהל פורום שיאצו וטווינה