טיפול בילד חולה אסטמה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

09/01/2006 | 15:31 | מאת: טל

שלום וברכות הצלחה לפורום החדש! בני בן 3 סובל מאסטמה די קשה. הוא מטופל טיפול מונע ע"י סינגולייר ומקבל אינהלציות במידת הצורך (בזמן התקף). האם רפואה אלטרנטיבית יכולה לשפר את מצבו? ואם כן על מה היית ממליץ? תודה רבה מראש טל.

09/01/2006 | 21:50 | מאת: אלי קרני

שלום טל כפי שציינת בשאלתך, אסטמה הינה מחלה הבאה לידי ביטוי בהתקפים. לרפואה המשלימה יש כלים רבים להפחית את תדירות ועוצמת התקפים ועל ידי כך לשפר את איכות החיים. למרות שלא ידוע על תופעות לוואי חריפות ל"סינגולייר", לאחר סימני שיפור כתוצאה מהטיפול המשלים ובתאום עם הרופא המטפל אפשר להפחית את מינון התרופות. מכיוון שהילד בן שלוש אני ממליץ בחום על טיפול בצמחי מרפא סינים ודיקור, אך לא טיפול במגע. בהצלחה אלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה