עור ברוז

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

03/10/2002 | 09:39 | מאת: נועה

בחודשיים שלושה האחרונים נהיה לי עור ברוז, זה התחיל ביד אחת והתפשט גם ליד השנייה, עכשיו זה גם על הכתפיים, הבטן, הצואר והרגליים. רופא עור שהלכתי אליו לא יודע מה זה ועוד רופא טוען שאולי זה קשור לשינויים שעברתי. לא נראה לי הגיוני כי זה התחיל לפני שעברתי שינוי, מה גם שהשינוי בחיי לא היה משמעותי במיוחדץ אני מיואשת !!! ניסיתי פילינג וזה לא עוזר, העור מרגיש מחוספס ולא נעים למגע ויש עליו בועיות קטנטנות (כמו בועיות שנהיות בעור כשקר ויש צמרמורת ) האם לרפואה הטבעית יש פיתרון לזה? בבקשה עיזרו לי עם תשובה מהירה... תודה מראש !!!

03/10/2002 | 11:15 | מאת: אריה א.

עד שמנהל הפורום יגיב , אנסה לתת תשובה חלקית. הסינים בנו תאוריה של 5 אמנטים כדי להסביר את החוקיות של העולם בו אנו חיים. האלמנטים : עץ, אש, מתכת, מים והאדמה. לפי התיאור שלך את משויכת לאלמנט המתכת. לאנשים השיכים לאלמט הזה יש רגשנים מאוד כאשר מדובר בצער, עקב פרידה או כשמשהו נפטר.....כלומר שלא ניתן יותר לפגוש באותו אדם. כלומר אלו אנשים שקשה להם להיפרד מדברים או אנשים. ברמה הפיזית לאותו אדם יש עצירויות או שלשולים, בעיות עור ובעיות ריאה. לכן מטפל שיאצו יטפל בחיזוק ריאות ובחיזוק מעי הגס. (כמובן שאין מדובר במחלה אלא בלגרום לתפקוד טוב יותר של האיברים). אפשרות נוספת....... בעיות בעור נגרמות כתוצאה מהמתח שאדם שרוי בו בידיעה או בתת מודע. טיפולי שיאצו עוזרים מאוד להרגעת הנפש. יום נעים, אריה א.

03/10/2002 | 13:11 | מאת: נועה

תודה !

מנהל פורום שיאצו וטווינה