גרד מטריף במשך 8 שנים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

02/01/2005 | 12:16 | מאת: רויטל

בשנת 98 התחלתי לסבול מגרד נוראי בוגינה ובשערות העורווה בדיקות שעשיתי במהלך שנים רופאי עור לא גילו דבר אני מטופלת באלטרוקסין תת פעילות מחלת השימוטו רופא אלרגיה אומר שזה שייך לרופא עור אתמול הייתי אצל רופא נשים לא גילה שום דלקת או פטרייה נתן לי לעשות בדיקה של חיידק שנמצא במעיים אליקו משהו שקשור לאולקוס רופא למחלות כבד ששלל עקב תפקודי כבד שהגרד נובע מסיבה זו הייתי אצל רופא זיהומים במערכת המין והשתן לאחרונה נמצא בבדיקות herpes simplex virus 1,2 בנוסף חיידק שנקרא ureaplasma urealyticum להבהיר שבמשך כל השנים הללו לא נמצאו שום כיבים פצעים שמורים על הרפס ולכן אף רופא לא אמר לי זאת ובנוסף הרופא לזיהומים אמר שאין הוא רואה במצב הגרד הנוכחי הרפס נתן לי כדורים זובירקס כי אולי אצלי ההרפס מובע בצורה אחרת אך זה לא עזר לי בקשר לחיידק היורופלזמה אמרו שאין צורך לטפל בו כי הוא לא מזיק ולא גורם לגרד. הגרד הנוכחי התחיל מספטמבר ונמשך עד היום.(כבר ארבעה חודשים) שלושה חודשים לפני הגרד היה בסדר ושוב כבר ארבעה חודשים גרד בלתי נסבל אין לי מנוח צורב לי מגרד לי אני בוכה ונמאס לי ממש אין לי מושג מה עוד אעשה קניתי קרם מיוחד קסריאלין 500 זה קרם גוף לטיפוח אינטנסיבי של עור יבש שהמליצה לי רופאת עור לא יודעת עוד מה לעשות אין לי שום אופציות או אפשרויות אני כבר לא יודעת מה למרוח כדי שיקל עליי ולו מעט. ועוד דבר שלוש שנים היה לי התקן תוך רחמי אחרי שהוצאתי אותו המחזור התמעט ובנוסף הגרד שעליו אני מספרת התחיל. זה גרד מטריף לא נותן שום מנוח נפשי אני פשוט מותשת לחלוטין הגרד הנוכחי הזה עכשיו כבר נמשך לי קרוב ל - 4 חודשים לא עוזב אותי שלפעמים גם מקומות אחרים בגוף מלווים בפריחה וגרד רגלים בטן צוואר ישבן. עשיתי בדיקות דם לא התגלה דבר וסובלת פעם בכמה זמן בכאבי בטן חזקים המקרינים לגב האחרוני אולקוס ומים בברך האם יש מישהו שיכול לעזור לי

01/01/2006 | 19:05 | מאת: תומרית

ממליצה לך לנסות טיפולים ברפואה סינית. אין טעם להוסיף ולנתח ולהסביר מה גרם לגרד כי לא ניתן לעשות אבחון פה. מקווה שתרגישי הקלה בקרוב

מנהל פורום שיאצו וטווינה