מזרוני פוטון מקצועיים לשיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

02/12/2004 | 11:09 | מאת: בר

מזרוני הפוטון שאנו מייצרים מיועדים במיוחד לטיפלי שיאצו. מתאימים בגודלם לצורכי המטופל והמטפל ומאפשרים מרחב תנועה מלא. מעניקים למטופל תחושת נוחות ותומכים בגופו במידה הרצוייה ועל כן מהווים בסיס חיוני לטיפול מוצלח. הפוטון שלנו הוא מוצר ייחודי המיוצר כולו בעבודת יד מחומרים טבעיים על פי אמנות יפנית מסורתית. ניתן להשיגו אצלנו באופן בלעדי. מחירים הוגנים. מחירים מיוחדים לבתי ספר ומורים. להזמנות והבהרות נוספות - בר 09-8987831

03/08/2006 | 13:53 | מאת: אייל

שלום שאלה לגבי המזרונים: אני מטפל ברפלקוסולוגיה האם המזרון הנ"ל עשוי להתאים לצרכי, כמו כן האם הוא נוח לטלטול לבית המטופל, ושאלה אחרונה איפה אתם ממוקמים?

30/08/2006 | 12:43 | מאת: מגלי

מחפשת לקנות מזרון שיאצו. לתשובתך. אודה.

30/08/2006 | 12:43 | מאת: מגלי

מחפשת לקנות מזרון שיאצו. לתשובתך. אודה.

מנהל פורום שיאצו וטווינה