איפה אפשר ללמוד שיאצו לטיפול בילדים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

04/11/2004 | 09:07 | מאת: מיכל

07/12/2004 | 23:01 | מאת: מיכל

שלום וברכה, במכללת "מהות" בתל אביב או במודיעין וכן במכללת "מירב". המורה בשניהם- רפי עידן, בעל נסיון עשיר ביותר בילדים ובבעיות התפתחות בילדים וכן שיאצור בקופ"ח מכבי. בררי המספרים במודיעין 144. למרות שהוא מלמד לטיפול בבעיות קשב וריכוז, השיאצו שלו ישים לילדים בכלל ומאוד מרגיע ומחכים, גם בשילוב ידע אקדמי. שיהיה בהצלחה מיכל. אני למדתי שם.

15/12/2004 | 08:26 | מאת: מורן גוטמן

במרכז הטאו שיאצו מלמדים שיאצו לילדים מנסיוני יצא לי לטפל בילדים והאפקטיביות בטיפול בכאבים בשלד, הרטבת לילה ועוד היתה מדהימה פרטים נוספים באתר www.taoshiatsu.co.il

מנהל פורום שיאצו וטווינה