משהו אחר

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

30/09/2002 | 10:55 | מאת: גלית

האם יש פתרון אלטרנטיבי לשיער גוף מיותר, (מריחת שמנים מסויימים? רייקי? וכו') אבקש כל מידע גם אם התהליך לא הוכח או לוקח זמן רב.

01/10/2002 | 08:36 | מאת: אריה א.

לדעת אין פתרון אלטרנטיבי לשיער גוף מיותר, אלא לקבל פתרון קוסמטי. הסיבה הינה שאת מעונינת לדלל באיזורים מסוימים ולא בלקבל פתרון בכל הגוף (כולל שיער בראש). במידה ובטיפולים אלטרנטיבים ינסו לשבש את צמיחת שיער, יכולה להיות השפעה שלילית גם על תפקוד איברים אחרים. הרפואה אלטרנטיבית לא מטפלת בבעיה נקודתית. הדעה שלי אינה מוסמכת. אריה א.

02/10/2002 | 23:00 | מאת: ירון גולני

גלית לצערי, אני לא מכיר. אייל חוזר עוד כמה ימים מסין, נחכה לשמוע גם ממנו. תודה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה