דחוף

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/04/2004 | 11:52 | מאת: tal

אימי בת 73 _בחודשים האחרונים סובלת מסחרחורת קשה בדיקות שמיעה תקין <בדיקת דופלר תקין לחץ דם תקין אודה לך באם תוכל לתת לי אפשרות טיפול נוספת בכבוד רב

28/04/2004 | 07:59 | מאת: זאב המרפא

שלום טל, יש מספר אפשרויות טיפול באימך אך אי אפשר לתת יעוץ דרך המסך ללא פרטים וללא איבחון אישי. ממליץ לך לפנות למטפל מנוסה בכל שיטה שתבחר.

28/04/2004 | 10:22 | מאת: ירון גולני

שלום טל אני נ וטה להסכים עם זאב , מנסיוני במקרים כאלה, ניתן להשפיע באמצעות טיפול בדיקור. מטפל טוב בדיקור, יוכל לדעתי לעזור. בהצלחה ספר לנו ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה