כפות רגליים "שורפות"

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

20/01/2004 | 20:56 | מאת: איריס

שלום רב, רציתי לשאול מדוע "שורפות" לי כפות הרגליים במיוחד באיזור שקרוב לאצבעות ?מה לעשות ?

21/01/2004 | 15:51 | מאת: דודי

כדאי לך לברר כודם עם רופא עור ו/או ניורולוג יכול להצביע על בעיה במערכת העצבים הפרפרית.

21/01/2004 | 23:24 | מאת: ירון גולני

איריס שלום האם התופעות סימטריות בשתי הרגליים? האם זה מופיע בזמנים מסויימים, או באופן מקרי? מה מקל ומה מחמיר את התופעה? האם יש סימנים דומים בכפות הידיים? תודה ירון

16/10/2004 | 18:09 | מאת: דודי ג

האם יש למשהוא פתרון לבעיה או הסבר לסיבה למה זה קןרה אני בדקתי את העצבים ברגליים בדיקת EMG ויצא תקין היה לי חוסר ב-B-12 אחרי שלקחתי וטמין זה הבדיקות תקינות לגמרי אך התופעה לא השתנתה למיטב ידיעתי אין לי פטריות ברגליים לפי הבדיקות אין לי בעיות בתיפקוד הכליות כל רעיון יתקבל בברכה תודה

07/07/2008 | 09:24 | מאת: רותי שני

שלום רב למי שיכול לתת לי מענה להרגשת כפות רגליים שורפות. התחושה מופיעה בעיקר בלילה לפי הוראת הרופא אני נותלת ויטמין בי 12 כדור אחד ליום .ישנה הקלה מסוימת אבל התחושה מוציאה אותי מדעתי בלילה אני נררדמת עם כדור ובן ומגבות קרות על כפות הרגליים . מה ניתן לעשות עוד כדי להעלים את התופעה הזו . אשמח לשמוע כל הצעה ותגובה . בברכה רותי שני

מנהל פורום שיאצו וטווינה