lower back pain

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/09/2002 | 13:08 | מאת: ildi

Dear Yaron, I would like to know how to get rid of mz intensively growing lower back pain that radiates to my legs (again. Hot bath and tiger balm is helpful for about half an hour. Is it possible that the muscles are stuck to the spine and it hurts when they are loosening up? And how can I strengthen my lower abdominal muscles without using the muscles of the back? Yours faithfully, Ildi

27/09/2002 | 20:46 | מאת: ירון גולני

שלום ידידתי שבניכר אני מאוד שמח לפגוש בך כאן, אם כי הייתי שמח לשמוע חדשות אחרות...האם את עדיין עוסקת בכל הפעילות הגופנית, ריקוד וכו? בהחלט יכול להיות שהאיזור סובל מהדבקויות של רקמות במקומות הקרובים לעמוד השידרה. מכיוון שאת כבר יודעת שחימום עוזר לך, זה כוון טוב. כדאי למצוא מטפל שיוכל לעשות את זה בצורה יותר מקצועית ואולי אף להוסיף מספר טכניקות, לצערי אינני יכול להמליץ לך על מטפל באיזור מגורייך... תרגיל שיכול לעזור לך - בשכיבה על הגב, ברכיים כפופות, כפות הרגליים על המיטה/שטיח/מזרן. כאשר הכתפיים צמודות למזרון, הברכיים "נופלות" מצד לצד. בעדינות, בהקשבה ותוך כדי נשימה! בהצלחה אילדי, ספרי לנו מה שלומך

מנהל פורום שיאצו וטווינה