הזעת יתר

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

04/12/2003 | 16:36 | מאת: דרורית

שלום רציתי לדעת אם אפשר לטפל בהזעת יתר בבית השחי בשיאצו.

05/12/2003 | 00:16 | מאת: ירון גולני

שלום דרורית לצורך תשובה טובה ידרש תשאול יותר מקיף. למשל: מתי הזיעה? האם היא ספונטנית? כתוצאה ממתח? ממאמץ? יותר בחורף? בגדול לא הייתי אומר ששיאצו היא שיטת הבחירה, אלא אם כן מדובר בתופעה הקשורה במתח וחרדה (ורוב הסיכוייםשזה קשור איכשהו) תודה ירון

07/12/2003 | 07:45 | מאת: רועי

אניח סובל מהזעת יתר בכל זמן ומזג אויר( חוץ משינה), ויכול להיות שאני שרוי במתח, אבל לא מתח תמידי, ואילו הזעת היתר היא באופן קבוע. אז יש קשר? תודה מראש לתשובתך.

07/12/2003 | 07:45 | מאת: רועי

אניח סובל מהזעת יתר בכל זמן ומזג אויר( חוץ משינה), ויכול להיות שאני שרוי במתח, אבל לא מתח תמידי, ואילו הזעת היתר היא באופן קבוע. אז יש קשר? תודה מראש לתשובתך.

18/05/2004 | 00:36 | מאת: שלי

שלום אני בת 21 ואני כבר הרבה זמן סובלת מהזעת יתר בבית השחי אני מזיעה כל הזמן, בחורף בקיץ בחום בקור תמיד לפי הרבה שנים התחלתי להוריד שערות מבית השחי עם שעווה ואמרו שיכול להיות שבגלל שלא הורידו לי טוב, אז פגעו לי בבלוטות הזעיה. אני לא יודעת למה... אבל אני מחפשת פיתרון לבעיה החמורה הזאת מקווה שתוכל לעזור תודה שלי

מנהל פורום שיאצו וטווינה