קורס שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

02/11/2003 | 14:23 | מאת: moran

אני מעוניינת בקורס שיאצו במסגרת לימודי חוץ (שישתלבו עם לימודים אחרים) , אם למישהו יש מידע על קורסים "קלים" יחסית בתחום מבחינת שעות לימוד- אנא כיתבו. תודה מורן.

09/11/2003 | 02:50 | מאת: דוד

אני תלמיד שנה שניה ב"תמורות" שביפו. אני יכול רק להמליץ על הלימודים ברמה הגבוהה ואוירה משפחתית ובשעות נוחות - 5.5 שעות שבועיות (אחה"צ או בוקר לפי בחירתך) הכי טוב שתצרי קשר עם המשרד כי כבר נסגרת ההרשמה וחלק מהקורסים כבר החלו... טלפון - 03-6815996

25/11/2003 | 20:13 | מאת: moran

תודה דוד, זה כבר לא רלוונטי כי כבר נרשמתי, אבל אני שמחה שדווקא לתמורות.... הצטרפתי לקבוצה קיימת והשלמתי בינתיים- תודה בכל מקרה- נתראה בתרגולים מורן

25/11/2003 | 20:13 | מאת: moran

תודה דוד, זה כבר לא רלוונטי כי כבר נרשמתי, אבל אני שמחה שדווקא לתמורות.... הצטרפתי לקבוצה קיימת והשלמתי בינתיים- תודה בכל מקרה- נתראה בתרגולים מורן

09/12/2003 | 21:20 | מאת: יפעת

תלוי באיזה איזור את מחפשת. באיזור הצפון, ממליצה בחום על מכללת מדיסין.

מנהל פורום שיאצו וטווינה