מצבי מתח וחרדה-למנהל הפורום

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

28/10/2003 | 21:21 | מאת: סיוון

האם אתה יכל להמליץ על מענה טיפולי אלטרנטיבי למצבי מתח וחרדה, המתבטאים במיחושים גופניים שונים ( עייפות, סחרחורת, כאבי ראש) ?

28/10/2003 | 21:37 | מאת: סיוון

והאם טיפול שכזה עומד בסתירה לתרופות נוגדות חרדה השייכות לרפואה הקמערבית?

31/10/2003 | 08:01 | מאת: ירון גולני

סיוון שלום את מספרת שמצב החרדה הוא הגורם לתופעות, לכן ניטרול שלו, יביא להקלה - זה כנראה נכון. הטיפול בשיאצו יכול להיות לעזר רב במצבי מתח וחרדה. השיאצו נותן סביבה בטוחה ומגוננת, ותוך כדי כך עובד על שיפור הזרימה החופשית של הצ'י בגוף, הוא פותח ומהרמן. אני ממליץ בחום feel good ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה