החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

15/10/2003 | 13:36 | מאת: מיקה1

שלום. אני כבת 30, לאחר 2 כשלונות של החזרת עוברים. אציין כי העוברים היו איכותיים מאוד. בפעם הראשונה הוחזרו 2 עוברים. בפעם השניה הוחזר עבור אחד כי השניים האחרים לא שרדו את תהליך ההפשרה. רציתי לשאול לדעתך: האם ידוע על תרופות הורמונליות שגורמות לרחם להיות קר, בגלל נוזלים שמצטברים בבטן, עקב טיפול הורמונלי, ויש תרופות טבעיות שיכולות לפזר את הנוזלים ולגרום לחימום ברחם? האם יש עוד סוג של תרופות (או טיפול) שיכולות לעזור בהשרשת העוברים ברחם? תודה

19/10/2003 | 23:22 | מאת: ירון גולני

מיקה שלום ראיתי את תשובתו המפורטת של טל בלו (רק שלא היתה לי סבלנות לקרוא אותה) מנסיוני, יש לרפואה הסינית תשובות טובות מאוד לתמיכה בטיפולי הפריה, כולל כמובן פיזור נוזלים וחימום בהנחה שזאת אכן האבחנה. אשמח מאוד להמליץ לך על מטפל או מטפלת באזור מגורייך, המתמחים בטיפולי הפריי בהצלחה ירון

20/10/2003 | 21:21 | מאת: מיקה

אשמח לקבל שמות. אני גרה באיזור המרכז, וניידת, כך שאין בעיה. אני קצת מרגישה אבודה ותועה. תודה על העזרה.

מנהל פורום שיאצו וטווינה