שאלה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

22/09/2003 | 18:19 | מאת: יעל

מה זה טווינה ??

24/09/2003 | 12:15 | מאת: ירון גולני

יעל בתרגום חופשי טווי -נה : לדחוף למשוך. בפועל זוהי טכניקת טיפול, המבוססת על הרפואה הסינית, ומשתמשת בעבודה מנואלית כדי לשפר את זרימת הצ'י בגוף. משך הטיפול בטווינה קצר יחסית וממוקד, והיא משתמשת בשפשוף, לישה, רוטציה וטכניקות נוספות. הטווינה טובה מאוד לטיפול בילדים, בבעיות שרירים ושלד ובכאבים מסוגים שונים. נסי ותהני ירון

27/09/2003 | 19:49 | מאת: oxana

שלום רב, האם ניתן לטפל באנשים זכנים עם בעיות רפואיות רבות בשיאצו? שאלה 2 - האם אוסטיופורוזיס מביאה הורית נגד לטיפול בשיאצו? תודה אוקסנה

מנהל פורום שיאצו וטווינה