התרסקות דיסק

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

17/09/2003 | 23:23 | מאת: אתי

שלום, אמא שלי נפגעה בגב עקב תאונת דרכים שהיא עברה לפני יומיים. היא נפגעה ב- 12 T, הדיסק התרסק . היא מרגישה את הידיים והרגליים ולפי הרופאים העצבים לא נפגענו. שאלתי מה ניתן לעשות ? האם אפשר להקל על הכאב?

20/09/2003 | 22:49 | מאת: ירון גולני

אתי שלום היכן ממוקם הכאב? האם יש כאב מוקרן לידיים (או יותר סביר לבטן?) האם יש כאב מקומי? מה מצבה כרגע? בבית או עדיין בביה"ח? ואם בביה"ח אז למה? באופן כללי, כמובן שניתן להקל על הכאב, וסביר אפילו שבשיטות ביתיות פשוטות, כדאי בכל זאת לדעת מספר פרטים על מצבה. חזרי אלינו עם הפרטים ואנסה להמשיך ולעזור תודה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה