שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/08/2003 | 12:21 | מאת: הדסה

שלום, הנני בת 40 +. מיזה שנתיים שאני מנסה להכנס להריון. עלי לציין שאני לא מאמינה כ"כ ברפואה הקונבציונלית. מיזה כ- 3 שנים אני מטופלת ע"י ד"ר לתזונה בשילוב עם רפואה סינית וצמחי מרפא. אני מקבלת טיפות לניקוי הגוף ואיזונו. לדבריה אין לי בעיה ברחם. כנראה שיש לי חסימה אנרגטית שקשורה לילדות. למרבה הצער, עד היום לא נקלטתי להריון ואני מרגישה עדיין חוסר איזון פיזי ונפשי. פניתי לתחום הדיקור הסיני , בבדיקת אבחון שנעשה לי על ידה, התברר שאני סובלת מבלוטת התריס ובעיה בכליות, הובטח לי לאחר טיפול קצר שאני אוכל להקלט להריון ללא שום בעיה. שאלתי היא כזו: מאחר ובזבזתי אלפי שקלים על טיפולים שונים, האם השיטה הזו יכולה לעזור לי? ואם לא לאן עלי לפנות אודה על תשובתך המהירה

27/08/2003 | 23:35 | מאת: ירון גולני

הדסה שלום אני לא בטוח שהבנתי לגמרי את המסלול שעברת. בכל מקרה, לדעתי המסלול צריך לכלול בדיקה מקפת לצורך אבחנה על ידי הרפואה המערבית. אבחנה כזו תסייע רבות גם למרפא שיטפל בך. הרפואה הסינית היא שיטה מצוינת, המסייעת רבות גם בתחום הפריון, אבל, צריך לראות שהמטפל/ת הוא מומחה בעל נסיון וידע רלבנטי לתחום. זוהי נקודה חשובה ואינה מובנת מאליה. אני אשמח לחוות דיעה ולהמליץ בהצלחה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה