רפואה משלימה וטיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

24/08/2003 | 15:24 | מאת: שירלי

שלום! אני בת 34, כבר שנתיים מבלה בטיפולים. אני בריאה למרי, אין לי שום בעיה אבל משום מה ההריון לא נקלט לי. שמעתי הרבה דעות שרפואה אלטרנטיבית יכולה לסייע להשיג הריון. רציתי לדעת איך בדיוק זה יכול לעזור במיוחד שאין לי שום בעיה רפואית? תודה על תשובתך!

26/08/2003 | 09:58 | מאת: ירון גולני

שירלי שלום דווקא בגלל שאין לך כל בעיה רפואית, על פי אבחנת הרפואה המערבית. התחום ברפואה המשלימה, שלפי נסיוני יכול לעזור הרבה בתחום הפוריות הוא רפואה סינית. בדרך כלל יעשה שימוש בצמחי מרפא סיניים שהשפעתם עזה על תהליכים פנימיים. אשמח להמליץ לך על מטפלים בעלי התמחות ספציפית ונסיון רב בטיפולי פוריות. בהצלחה ירון

27/08/2003 | 12:04 | מאת: שירלי

תודה על תשובתך. אני באמת אשמח מאד לקבל ממך המלצה על מטפלים שיכולים לסייע בתהליך באיזור המרכז (פתח תקוה והסביבה). תודה לך עוד פעם

מנהל פורום שיאצו וטווינה