קשרים בין מחלות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

06/08/2003 | 12:34 | מאת: היפוכונדרית

האם יש איזשהו קשר בין בעיות ברכיים לבעיות עיניים? ובכלל אילו קשרים מובהקים יש בין אזורים שונים בגוף שאנחנו ההדיוטות לא היינו חושבים עליהם? תודה על הסבלנות, אני יודעת שיש נודניקים בעולם....

06/08/2003 | 22:52 | מאת: ירון גולני

06/08/2003 | 23:01 | מאת: ירון גולני

שלום היפו נשאלת השאלה מה הקשר בין נודניקיות לבעיות ברכיים...? Well: קיימת רשימה ארוכה של קשרים בין איברים, אני אנסה לציין כמה מהם: כליות- - אוזניים, ברכיים, אברי הרביה, גב תחתון. כבד - עיניים, גידים ורצועות, ציפורניים. מפרקים דומים כמו - ברכיים - מרפקים, קרסול - פרק כף היד. טחול - שרירים, אף. ריאות - עור, שיער גוף. -- רשימה חלקית -- ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה