הרזיה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

06/08/2003 | 12:32 | מאת: שמנמנה

תן בבקשה טיפ אחד, שאפשר ליישם, לא כמו "אל תאכלי פחמימות", שמסייע בהפחתת משקל. תודה רבה, ניהנית מאוד מהייעוץ שלך.

06/08/2003 | 23:07 | מאת: ירון גולני

שמנמנה אני אעזר בציטוט של ההוגה המכונה "קרמבו" מתוך יצירת המופת "מבצע סבתא" . כשנשאל לתת טיפ אחד איך לשפר שיא בשחייה אמר: " אתה מתחיל בשיא המהירות שלך, ואז, לאט לאט מגביר". אותו כלל חל גם לגבייך, רק ההיפך: את מתחילה בשיא האיטיות (לאכול), ואז, לאט לאט מפחיתה. כמובן בתוספת של פעילות גופנית מתונה, כמו הליכה, שבלעדיה אי אפשר. איתך בדרך ירון

07/08/2003 | 00:37 | מאת: שמנמנה

בקיצור "אל תאכלי פחמימות". אין קיצורי דרך. אתה יודע, הדייטה המדהימה ביותר שעשיתי בחיי היתה לחזוב שאני רזונת. זה מדהים כמה זה עבד, נכון שכתוצאה מהשינוי בחשיבה גם אכלתי פחות והתעמלתי יותר, אבל לא בגלל שדיאטן סיני (אתה סיני במקור?) אמר לי שככה צריך אלא כי ההחלטה היתה מעמוק בפנים, אז תודה, עזרת לי לגעת בעמוק בפנים הזה. תודה לך ולמבצע סבתא. זה סרט טוב דרך אגב?

מנהל פורום שיאצו וטווינה