טווינה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

04/08/2003 | 08:44 | מאת: יריב

יש לי חבר עם בעיות גב שמעתי שטווינה היא שיטה מאד אגרסיבית אשמח לשמוע עוד אינפורמציה

05/08/2003 | 01:42 | מאת: ירון גולני

יש לך חבר הא..לא תגיד שזה אתה לא חשוב השיטה היא אגרסיבית תוכל לקבל אינפורמציה כאן...WWW.SEX4FREE.CO.IL

31/05/2004 | 09:36 | מאת: לילי

אני סובלת מאנדומטריוזיס בחלל הבטן והרחם בפורום בנושא מישהי אמרה שעברה טיפול בטווינה והרגישה שיפור משמעותי האם השיטה הזו מתאימה? אנא תשובתך

10/08/2003 | 11:22 | מאת: ירון גולני

יריבי הטווינה היא שיטה מאוד דינמית, אך לא אגרסיבית. מאוד יעילה לבעיות שלד ושרירים, ולכן גם לבעיות גב מכל הסוגים. השיטה משתמשת בסוגים שונים של עיסוי, לעתים עם שמנים מחממים, לחיצות, משיכות, רוטציות ואף מניפולציות. מומלץ בחום (אצל מטפל מוסמך) להשתמע ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה