חרדה ,דיכאון ושיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

05/09/2002 | 23:18 | מאת: יערה

תוכלו לפרט האם וכיצד ניתן לטפל או להקל באמצעות תחום זה על חרדה ודיכאון? אשמח לתשובה מפורטת ככל האפשר.תודה.

06/09/2002 | 00:00 | מאת: ירון גולני

"ברפואה כמו באהבה - אין תמיד ואין אף פעם" אפשר ואפשר להקל ולעזור במצבי דכאון וחרדה. השיאצו יודע להיות טיפול אוהב ומחבק, המאפשר למטופל לחוש בטחון ורוגע. תחושות אלה יוצרות "מרחב מוגן" בו אפשר לאט לאט לחזור לשיגרה. בנוסף, ינסה המטפל לאבחן את הגורם לסבל על פי הרפואה הסינית, ולטפל ספציפית במקור הבעיה.(איברים ומרידיאנים) בסופו של דבר הטיפול מותאם ומשתנה לפי המטופל. אשמח להרחיב לשאלות נוספות תודה ירון

מנהל פורום שיאצו וטווינה