נזק בעצב פמורלי

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

27/04/2003 | 22:42 | מאת: שלומית

לביתי בת השנתיים וחצי יש נזק בעצב הפמורלי. התוכלי להמליץ לי על נקודות לחיצה שיכולות לעזור לי לשקם את העצב? אני עצמי עברתי קורס בסיסי בן שנה בשיאצו.

28/04/2003 | 00:31 | מאת: ירון גולני

שלומית יקרה לצערי, לא אוכל להמליץ לך על נקודות לחיצה מבלי שאפגוש את בתך (ואותך) ואקבל פרטים מדויקים על טבע הפגיעה ואופיה. מה שכן, אוכל להמליץ לך על מטפל באזור מגורייך, אם תגלי לי אותו. להשתמע ירון

28/04/2003 | 13:01 | מאת: שלומית בר

שלום ירון, אשמח להביא את ביתי אליך לאבחנה. האם תוכל לתת לי פרטים מדוייקים על מקום קבלה ותשלום? בתודה שלומית בר

מנהל פורום שיאצו וטווינה