חרדות ומתח

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

20/04/2003 | 22:31 | מאת: שגית

איזה טיפול ממולץ לחולים בעלי הפרעות חרדה הסובלים ממתח יומיומי?

25/04/2003 | 18:54 | מאת: זיוה-זאב,רפואה שלמה

שלום רב, כל טיפולי המגע [רפלקסולוגיה, שיאצו, מסז' וכ'] מצויינים להרגעה כללית ולאיזון. תוספות של דיאטה מותאמת ותוספי מזון, צמחי מרפא וטיפולים ספציפיים לפי התאמה אישית יכולים לתת תשובה מצויינת. זיוה וזאב

26/05/2003 | 12:01 | מאת: ורד IPEC

הי שגית אני מטפלת בשיטת ipec שכדי להציע טיפול אלטרנטיבי ופשוט חוקרת לרזי גורמי הלחץ (שיוצרים חסימות אנרגטיות בגוף ) ופותחת את אותם חסימות ומכאן בריאות ללא לחץ. אשמח לתת יותר פרטים [email protected] ורד

מנהל פורום שיאצו וטווינה