גידולים בשד

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

13/04/2003 | 16:42 | מאת: עמית בר-און

שלום ירון, אני בהריון בשבוע ה- 24 וסובלת מגוש בשד. הכירורג לוחץ למהר ולהוציא את הגידול. האם יש דרך לחזק את ההריון לפני / במהלך הניתוח על מנת שלא אאבד את העובר. בהריון הקודם הייתי במצב דומה, אולם בשבוע 38. בבוקר היה ניתוח בערב החלו צירים. במהלך הניתוח נכנסתי למצב מצוקה. אני חוששת. שאלה נוספת: האם יש דרך לרפא את הגוף מהנטייה ליצור גושים בשד?

14/04/2003 | 23:15 | מאת: ירון גולני

עמית שלום יש ויש אפשרות לעזור לגוף להתגבר על הנטיה שלו לייצר גושים, וכן, אפשר גם לחזק אותו ואותך לפני כל פרוצדורה רפואית שתצטרכי לעבור, וגם בכלל.. כמובן שכדאי לגשת למטפל/ת מנוסה ורגיש, במיוחד בהתחשב בנסיבות המשמחות והבריאות . אני אפילו יכול לחשוב על מספר מטפלים, תלוי גם אפה את גרה, שיכולים לעזור לך ולהרגיע. את מוזמנת ליצור קשר, כאן או בסלולארי - 969240-053 בהצלחה ולבריאות ירון

18/04/2003 | 20:03 | מאת: עירית פרידמן-הומאופתית

שלום אני מציעה לך לשלב טיפול הומאופתי. גם אם תעברי ניתוח-כדי להכנס ולצאת ממנו טוב יותר. וגם כדי לרפא את הנטיה לגושים. עירית פרידמן-הומאופתית קלאסית [email protected]

מנהל פורום שיאצו וטווינה