טיפול הדדי למטפלים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

25/03/2003 | 16:28 | מאת: אורי ליובין

שלום לכולם אני רוצה להפנות לאתר http://www.crystals.co.il/forums/a_shukahten_open_forum.htm יש אלי מספר פניות רב של מטפלים לצורך מפגשים הדדיים ומתן טיפולים הדדיים מטפל למטפל. כמובן הכל בצורה חברית וללא כל תשלום. ניתן לקרוא קצת יותר בהרחבה באתר הנ"ל. כעיקרון אני שואף שיווצרו קבוצות של מטפלים על פי התאמה אישית סוגי טיפול אזור מגורים וכל מה שיצור קבוצות למפגשים חברתיים / החלפת מידע / וטיפולים הדדיים.

26/03/2003 | 15:30 | מאת: אורי ליובין

תודה לפונים תשובות לשאלות שהועלו- ניתן להשיג אותי בטלפון 054275589 אני מטפל בעיסוי רפואי הוליסטי וגר בחדרה.

27/03/2003 | 20:48 | מאת: ירון גולני

מנהל פורום שיאצו וטווינה