ד"ש לאייל ערוסי המדהים

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

04/03/2003 | 11:46 | מאת: הדס

04/03/2003 | 13:11 | מאת: אריה א.

את מפריעה למנוחת הפורום. מנהל הפורום ישן , בעקבותיו גם חברי הפורום ישנים. פתאום את מופיעה משום מקום ומוסרת ד"ש למי שלא פעיל בפורום. את מרגישה בסדר??? אריה א.

04/03/2003 | 21:51 | מאת: הדס

אריה היקר... כנראה שאתה באמת אריה אם הרגשת צורך כה עז לשאוג עלי אז לך תשאג במקומות אחרים המתאימים לכך כמו הגונגל למשל שם אף אחד לא יפריע לשנתך ורק לצורך העניין אייל ערוסי היה מורה שלי וממש לא ידעתי שהוא לא פעיל בפורום כי זה לא מצויין בשום מקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב ותחזור למנוחתך zzzzzzzzzzzzz

מנהל פורום שיאצו וטווינה