פיסורה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

23/02/2003 | 19:16 | מאת: גיא

האם השיאצו יכול לעזור במקרים של סדקים\גירוי בפי הטבעת? כיצד?

11/05/2003 | 17:40 | מאת: גיל

שיאצו אינו דוקא הכלי המתאים לטפל במקרה של פיסורה. רפואה סינית יכולה לעזור פה יותר מבחינת שינוי ומתן פורמולה של צמחי מרפא סיניים שתקל על היציאות. (יציאות רכות לתקופת מה יכולים לרפא את הפיסורה)

18/04/2006 | 22:32 | מאת: אסתי

אני סובלת מזה מספר שנים מבעית פיסורה וסדקים בפי הטבעת. לפני כ- 5 שנים עברתי ניתוח אך בשנה האחרונה הבעיה חזרה כאילו ולא טופלה מעולם. אני מעוניינת לדעת איזה דרכי טיפול מומלצים ברפואה האלטרנטיבית והקונבנציאלית (מלבד ניתוח). תודה, אסתי

מנהל פורום שיאצו וטווינה