מיגרנות בתחילת הריון.

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

11/01/2003 | 19:59 | מאת: רננה

אני סובלת מכאבי ראש חזקים , נמצאת בתחילת הריון. האם יש קשר בין המיגרנה ובין ההריון? האם ניתן להעזר בטיפול אלטרנטיבי, מה מומלץ? לאסבלתי בעבר ממיגרנות כלל גם לא בהריון הקודם.

11/01/2003 | 21:57 | מאת: ירון גולני

רננה מזל טוב צריך יותר פרטים כמו: מה בהשלב בהריון, איזה מין כאב ראש זה, מתי הוא בא ומה מקל עליו? כל השאלות האלה יישאלו בוודאי על ידי מטפל אחראי שאליו תפני. אשמח לעזור בהפניה והמלצה תרגישי טוב ירון

12/01/2003 | 16:40 | מאת: אריה א.

שאלות שאת צריכה לבדוק עם עצמך לפני שפונים לטיפול..... האם יש נדודי שינה, מאמץ נפשי מעייף, חויות רגשיות, חרדות, הצטננות, מזון מסוים שאת אוכלת ולאחר מכן מקבלים כאב ראש. יש לודא אם הכאב הולם, עמום, לוחץ, פועם וכמובן לחוש את מיקומו. צריך לשים לב אם תופעות מסוימות מקדימות את הכאב או מתגלות לאחר שכאב הסתיים. האפשרויות : בחילה, הפדעות ראייה, או רשרוש באוזניים. הסיבות לכאב ראש יכולות להיות כתוצאה מהתכווצויות עוויתיות של שרירי העין, או מחוליות העליונות בעמוד השדרה, עליה פתאומית של לחץ דם עקב התרגזות קיצונית או כתוצאה מפחד או התרגשות אחרת. בדרך כלל זהו כאב הולם ופועם. לפעמים כאבי ראש נובעים מקרים של חסר דם. יום נעים, אריה

מנהל פורום שיאצו וטווינה