שלום לכולם, שבתי מהגלות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

06/01/2003 | 13:20 | מאת: ירון גולני

אני מקווה שלא התגעגעתם יותר מדי... אני מתנצל על ההעדרות הארוכה, שנבעה מסיבות טכניות ואחרות. אשתדל לשמור על רצף, למען תחושת הבטחון. שמח לפגוש אתכם שוב ירון

08/01/2003 | 14:33 | מאת: אריה א.

ירון, יש לי בקשה אליך . האם תוכל ליעץ לי בבקשה כיצד ניתן לטפל במחלת מין הנקראת קונדילומה. מדובר על וירוס המופיע על איברי מין בצורת יבלות. אצל גבר מופיע חיצונית ואצל אישה חיצונית וגם פנימית (בנרתיק). ידועה שמערכת חיסונית תקינה בגוף האדם יכולה להלחם באותו וירוס ולגרום לו להעלם או שמערכת חיסונית תקינה . האם ידועה לך באילו תכשירים אלטרנטיבים ניתן לחזק את מערכת החיסונית, ובשיאצו באילו איברים לתת יותר דגש בטיפול כדי לחזק את מערכת החיסונית. תודה רבה מראש, אריה א.

08/01/2003 | 14:38 | מאת: אריה א.

ידוע שמערכת חיסונית תקינה יכולה לגרום לאותו וירוס להיות רדום, ובעצם גם להמיד אותו לגמרה. כל ידע או עיצה תתקבל בברכה. תודה בפעם הנוספת, אריה א.

מנהל פורום שיאצו וטווינה