שיאצו

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

28/12/2002 | 20:25 | מאת: מירב

הבנתי שטיפולי שיאצו מתבצעים בבגוד מלא, ובכן, אני סובלת מכאבי בטן תחתונה, וחלק מהטיפול מתבצע ע"י חמום האזור , כאשר הטיפול מתבצע ע"י הורדת חלקו של המכנס והתחתונים. האם זה חלק מטיפול שיאצו?האם זה בסדר? אני יודעת גם שחלק מהמטפלים מטפלים באמצעות כוסות רוח, שמן הסתם זה גם בערום, אז מדוע אומרים שהטפול מתבצע בבגוד מלא תמיד?

29/12/2002 | 08:11 | מאת: אריה א.

כנראה היית אצל מטפל המשלב עם שיאצו מגוון נוסף של טיפולים. בפעם הבאה יש לי עבורך רעיון מדהים! תשאלי את המטפל שעברת אצלו טיפול שאלה זהה כפי ששאלת בפורום. כפי שאת כבר יודעת, טיפול שיאצו מתבצע בביגוד מלא ונוח. יום נעים, אריה א.

29/12/2002 | 19:52 | מאת: מירב

דבר ראשון תודה על תשובתך, אבל בכוונה שאלתי בפורום כי לא כ"כ נעים לי לשאול את המטפל שאלה כזו. האם אתה מטפל בשיאצו? או מתעסק בתחום? כוסות רוח, גם שייך לשיאצו?

מנהל פורום שיאצו וטווינה