טיפול לקליקים בצוואר

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

14/03/2024 | 08:52 | מאת: איריס

שלום, לפני חודש התחילו לי קליקים בצוואר כשאני מזיזה את הראש שמאלה. הקליקים לא כואבים אך הם מציקים. יש משהו שיכול לעזור לי?

יש לכך כמה סיבות אחת מהם היא שימוש יתר בניידאו במחשב שיוצר מתח בצוואר, וגם ממתח כללי. ולכן רפלקסולוגיה יעילה להפגת המתח , אך למען הסר ספק כדאי לפנות לאורטופד לשלול בעיות רציניות יותר בחוליות ובד בבד לגשת לטיפול אצל אוסטאופט לארגן את הגוף.

ששיאצו הייתי עושה רק אחרי בירור אצל אורטופד לגבי מצב הצוואר.

מנהל פורום שיאצו וטווינה