מחפשת משהו שירגיע

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

06/12/2002 | 20:25 | מאת: גליה

מחפשת משהו שירגיע ויקל על התפרצויות זעם קשות שכוללות גם פגיעה עצמית. מדובר בילדה בת 7. היא לא משתפת פעולה בטיפולים. האם אפשר לטפל בה גם בלי שיתוף פעולה? תודה

08/12/2002 | 11:18 | מאת: אריה א.

בכל טיפול חייב להיות שיתוך פעולה של המטופל. במקרה שאין שיתוף פעולה לא יהיה ניתן לבצע טיפול, לכן הייתי ממליץ לפנות לטיפול אנרגטי. טיפול אנרגטי מתבצע ללא מגע ואין מגבלה במרחק שהמטופל נמצא. הטיפול מתבצע על תבנית הרוחנית או על רמה האנרגטית של המטופל וכך מועבר הטיפול לגוף הפיזי של האדם. שמעת אולי על חוק הנקרא "חוק שימור האנרגיות" האומר שאנרגיה אינה הולכת לאיבוד אלא משנה צורה. לאנרגיה אין מגבלות של מיקום או זמן ולכן ניתן לטפל בה מכל מקום. בהצלחה, אריה א.

09/12/2002 | 22:54 | מאת: גלית נחמן

גליה שלום! כמו שכנראה חשבת כבר קודם (לכן הגעת לפורום הזה), טווינה הוא טיפול המתאים מאוד למקרה זה. הייתי ממליצה בחום ל]פנות למטפל טווינה שעובד עם ילדים, הוא יוכל לסייע לביתך בבעייתה. בברכת בריאות, גלית

מנהל פורום שיאצו וטווינה