כאבי גב ועצבנות

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

26/11/2002 | 00:39 | מאת: טלי

שלום, הבעיה שלי היא לא חדשה פשוט נמאס לי ממנה. אני בחורה מאוד עסוקה, שאפתנית, עובדת לומדת וכולי וכולי אני כל היום על הסף של להתעצבן. צריך ממש קצת בשביל לעצבן אותי. בנוסף כל החיים שלי תפוסות לי הכתפיים נורא (ממש כואב לי בשרירים) אני כל הזמן מקבלת מבני משפחה או בבתי מלון מסז שוודי וזה באמת נחמד אבל לא מחזיק מעמד שעה אחר כך. לא ברור לי שיש קשר אבל רציתי לשמוע אם לרפואה משלימה יש משהו להגיד על אחד משניהם ואולי (נראה לי שכך) יש קשר בינהם. האם ככל שכואב לי הגוף אני יותר לחוצה ? ככל שאני לחוצה יותר נתפסות לי הכתפיים? איזה טיפולים יכולים לטפל בזה ומה עושים בהם על רגל אחת? תודה

04/12/2002 | 16:40 | מאת: דני

היי טלי אני גמרתי את לימודי הכירופרקטיקה ואני כרגע עושה סטז' לדעתי ניתן לפתור בעיות הללו עם הרדכת ישיבה כיפוף ועמידה בשילוב מספר טיפולי כירופרקיטקה. אם את מעונינת אני גם כן מעוניין במסגרת צבירת שעות סטז' תכתבי אלי ונתקשר ביי דני

23/12/2002 | 21:07 | מאת: אריה

טלי ערב טוב ! קשה דרך המייל לתת לך תשובה חד משמעית מאיזה סיבה נגרמים לך כאבי הכתפיים והגב ,אני מניח שזה מתנוחה בעבודה שלא נכונה לגופך ויוצרת מתח פיזי באיזורים אלו ,ניתן להקל ולשפר את המצב ע"י טיפולי שיאצו טווינה ומסאג' ,טיפול חד פעמי אחת לכמה זמן יכול להיות נעים וכייפי אבל בטוח שלא יתן תשובה לבעייה שלך ,טיפול מדוייק יכול להינתן לך רק לאחר תישאול מקצועי וע"י מטפל מוסמך לכך . כמטפל בכיר במגוון שיטות טיפול אשמח לייעץ לך ללא תשלום ולהפנות אותך לטיפול . בברכה אריה

מנהל פורום שיאצו וטווינה