פיברומיאלגיה ?

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

22/11/2002 | 07:33 | מאת: דלית

זאת פעם ראשונה שאני שומעת על המחלה הזאת.וכנראה אני סובלת ממנה .מענין לדעת איזה סיבות שקשורות ל הידפסי חשיבה ורגש גורמות לזה.תודה.כי אני מאמינה ששרש לכל דבר בא מהחשיבה והרגש.כנראה אם אשנה או לפחות אנסה לשנות,דפוסי חשיבה, רגש התנהגות,אוכל לרפא את המחלה.תודה.

24/11/2002 | 08:33 | מאת: אריה א.

את צריכה להיפגש עם מטפל או מרפא לשיחה, שבה תסבירי את אורח החיים שלך. מטפל ישאל שאלות נוספות כדי לקבל תמונה מלאה. רק אחרי שתהיה למטפל תמונה מלאה הוא יכוון אותך לדרך חיים שלדעתו תוכל לעזור לך ומיצדך תצטרכי לשתף פעולה ולתת אמון וכמובן לרצות שהטיפול יצליח.. כשאת שואלת מה את צריכה לשנות בדפוסי חשיבה בלי להכיר אותך, השאלה מזכירה לי כהליכה למגדת עתידות שתאמר לך מי את ומה את צריכה לעשות, וכל זאת בלי להכיר אותך. רפואה שלמה, אריה א.

מנהל פורום שיאצו וטווינה