מחפש ספר על שיאצו וטווינה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

13/11/2002 | 23:16 | מאת: רון

למנהל הפורום שלום, אני מחפש ספר רציני טוב ומקיף על שיאצו וטווינה. אם אפשר בעברית. ואם אפשר - שיהיה ניתן להשגה בארץ. תודה, רון

15/11/2002 | 22:58 | מאת: אמיר

19/11/2002 | 15:49 | מאת: אריה א.

שלום רון, בכל חנות לספרי קריאה תמצא ספרים בעברית בנושא שיאצו תחת קטגוריה של רפואה משלימה, או פשוט תשאל את המוכרת. קשה לתת המלצה לגבי ספר, כפי שקשה לתת המלצה אילו היה ספר ללימוד שחיה. לדעתי חיבים ללמוד תוך כדי התנסות, ורק לאחר מכן יהיה אפשר להפיק תרומה גדולה מקריאת הספרים בתחום. יום נעים, אריה א.

מנהל פורום שיאצו וטווינה