אסמה

דיון מתוך פורום  שיאצו וטווינה

13/11/2002 | 22:07 | מאת: אייל

האם ניתן לטפל באסמה ??? ואם כן איפה (באיזור ראשון רחובות ואסביבה)

19/11/2002 | 15:41 | מאת: אריה א.

התקפי אסתמה הם תגובות לא תקינות של הסימפונות על גורמים שונים, לרבות מאמץ גופני, שינוי חד בטמפרטורה או בלחות, הרחת ריחות עזים, היחשפות לעשן או לזיהום אוויר, התרגשות, מגע עם חומרים שונים(מזונות מסוימים אבקת פרחים וכו'). לכן יש המתיחסים לאסתמה כאל סוג מסוים של אלרגיה. בעבר אסתמה נחשבה כתופעה פסיכוסומטית. חולים שכבר התנסו בהתקפי אסתמה מסוגלים בדרך כלל לטפל בעצמם כפי שתודרכו על ידי הרופא. הטיפול בבית מורכב בעיקר משאיפת חומרים מרחיבי הסימפונות באמצעות מסיכה מיוחדת או משאף. חולי אסתמה נדרשים גם לקחת תרופות בין ההתקפים וזאת כדי לצמצם ות תופעת ההתקפים. במקרים מסוימים כאשר התקף חמור ואין שיפור בעקבות טיפול עצמי הרגיל, יש לפנות מייד לרופא. חשוב לדעת מה עצמת האסתמה אצלך והאם אתה מטופל על ידי רופא . כמו כן חשוב לדעת את גילך ומתי התגלתה האסתמה. אריה א.

19/11/2002 | 20:25 | מאת: איל

שלום אריה אני בן 52 אני מכיר את המחלה מגיל ילדות לאחרונה המצב החמיר אני מטופל רופא ידוע באחד מבתי החולים ומטופל גם בסטרואידים האם יש תשובה לבעיה ברפואה אלטנטיבית (אני ניצא באיזור ראשון-רחובות ) ואם כן למי לפנות??? תודה על תשומת הלב

מנהל פורום שיאצו וטווינה